Exclusieve auto huren

Exclusieve auto rijden? Evenrijden.nl verwezenlijkt jouw dromen!

Wie droomt er nu niet van het rijden in een supercar? Voor veel mensen is het echter een illusie om in een exclusieve auto te rijden die een topsnelheid heeft van boven de 300 kilometer per uur. Toch is het wel degelijk mogelijk en dan hoeft het ook nog eens niet zo heel veel geld te kosten. Nu zul je jezelf vast afvragen hoe dat dan precies in zijn werk gaat en het antwoord daarop is heel simpel. Bij Evenrijden.nl kan je namelijk een exclusieve auto huren, zodat je erachter komt hoe vet het is om in zo’n exclusieve auto te rijden. Dan kan dat weer van jouw bucketlist af!

Exclusief autoverhuur tegen scherpe prijzen

Evenrijden.nl is een bedrijf dat doet aan exclusieve autoverhuur. Een voorbeeld van zo’n exclusieve auto die je kunt huren is een Lamborghini Huracán. Met deze auto, die beschikt over vierwielaandrijving en een 610 pk V10 motor, beleef je een rit die je nog nooit eerder gereden hebt. De Lamborghini gaat van 0 naar 100 kilometer per uur in liefst 2,8 seconden, wat je met een ‘normale’ auto waarschijnlijk niet zo snel gaat lukken. Besluit je om zo’n exclusieve auto te huren bij Evenrijden.nl, dan kunnen we je garanderen dat je tegen scherpe tarieven een rit gaat maken waarvan je nooit had durven dromen.

Verras jouw vrienden of familie

Er zijn genoeg goede redenen om eens een exclusieve auto te huren voor een dag. Zo kan je – wanneer je een echte autoliefhebber bent – zelf eens in een exclusieve auto willen rijden, maar je kunt het natuurlijk ook cadeau doen aan je vriend(en) of familie. Een exclusieve auto huren voor 1 dag is erg origineel en de kans is dus ook groot dat dit iets is waarmee je degene die in een exclusieve auto mag rijden echt verrast. Samen met een instructeur, die je kan helpen om de ware kracht van de supercar te leren ontdekken, beleef je de rit van je leven en kan je jezelf nooit verwijten dat je niet een keertje in een supercar hebt gereden.

 

Met de exclusieve autoverhuur van Evenrijden.nl is er van alles mogelijk, zolang het maar binnen de regels van de wet past. Vanzelfsprekend verwachten we wel dat je minimaal 18 jaar bent en in ieder geval één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Dan is het evengoed mogelijk om in een exclusieve auto te rijden. In dat geval fungeer je namelijk als copiloot bij één van onze opgeleide chauffeurs en kan je alsnog deelnemen aan deze unieke ervaring!

Evenrijden.nl zorgt voor een glimlach

Besluit je om een exclusieve auto te huren voor een dag bij Evenrijden.nl? Dan zullen onze professionals er alles aan doen daar een onvergetelijke ervaring van te maken! Bij Evenrijden.nl heeft al het personeel als doel om de klanten een dusdanig mooie dag te bezorgen dat een glimlach niet meer te onderdrukken valt. Bovendien zorgen we er vanzelfsprekend voor dat alles veilig verloopt, zodat iedereen na afloop van het rijden in deze exclusieve auto’s kan spreken van een ultieme belevenis.

Exclusieve auto rijden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook eens in zo’n exclusieve auto rijden? Of wil je een exclusieve auto huren voor een dag om één van je naasten te verrassen? Wacht dan niet te lang en prik een datum! In onze agenda kan je zien waar wij allemaal te vinden zijn. Doordat de locaties verspreid zijn over het hele land, zit er voor iedereen wel een goede datum bij. Heb je nog vragen over onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Menu