Experience

Een betaalbare kennismaking met de wereld van supercars

Kruip achter het stuur van onze nieuwe Lamborghini Huracan en geniet van een opwindende rit.

In deze perfecte introductie tot de wereld van Supercars kun je de krachten van de 610 pk vierwiel aangedreven v10 bewonderen. Een professionele rijinstructeur helpt je de ware kracht van de Supercar te ontdekken en zorgt ervoor dat je rit veilig en gedenkwaardig is.

Boek via onderstaande button jouw Supercar Experience en geniet van een onvergetelijke ervaring! We hebben een agenda gemaakt, waardoor je precies kan zien wanneer we bij jou in de buurt zijn!

Supercar Experience

De meest unieke en betaalbare Supercar Experience van Nederland met de allernieuwste Lamborghini Huracan.

Prijs

Vanaf slechts €99,-

Lamborghini Huracán

LP 610-4

  • 0-100 in 2.8 seconden
  • Topsnelheid: 324 km/h
  • V10 met 610 pk
  • 7 versnellingen
  • 2 zitplaatsen

Vereisten

01

U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs dat langer dan 1 jaar geldig is.

02

U bent ouder dan 18 jaar. Ben je jonger dan 18 dan kun je als copiloot meegenieten van de ervaring. En wordt u rond gereden door een van onze daarvoor opgeleide chauffeurs.

Enthousiaste verhalen

Geweldig en uniek uitje!

Een geweldig uitje om nooit te vergeten! Samen met mijn zoons een hele mooie middag gehad. Een gloednieuwe Lamborghini.

Een hele mooie nieuwe Lamborghini

Als autofan heb ik al vaker bij organisaties in een supercar gereden. Liefhebber als ik ben, vond ik het altijd mooi. Toch was het jammer dat dit dan vaak in oudere Ferrari’s of Lamborghini’s was. Bij Evenrijden.nl rij je in een gloednieuwe Lamborghini Huracan, terwijl de prijs zelfs nog lager ligt dan bij andere bedrijven. Een aanrader voor iedereen die een keer in een supercar wilt rijden.

EvenRijden laat jouw droom in vervulling gaan

Bij EvenRijden.nl verzorgen we een rit in jouw droomauto. Het team staat voor je klaar en we doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de wettelijke kaders en EvenRijden.nl voorwaarden valt, kun je het bij ons zo gek maken als je zelf wilt.

Ons team bestaat uitsluitend uit creatieve professionals die jou in het zonnetje willen zetten. We zijn er om jouw dag tot een succes te maken.

Onze experiences zijn in heel Nederland te boeken, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk voor meer informatie onze agenda.

Menu