Lamborghini rijden Almere

Maak van je dromen werkelijkheid met Lamborghini rijden in Almere

Met een Lamborghini rijden door Almere, een V10-motor met 610 pk en een wagen met snelheden tot wel 324 kilometer per uur. Het zijn dingen waar de gemiddelde autoliefhebber normaal gesproken alleen maar van kan dromen. Die dromen kunnen vanaf nu echter werkelijkheid worden, want bij Evenrijden bieden we je de kans om achter het stuur van deze vette wagen plaats te nemen. Je kunt er voor kiezen om deze activiteit cadeau te geven aan een naaste – of aan jezelf uiteraard, maar het is ook mogelijk om Lamborghini rijden in Almere uit te kiezen voor een origineel team- of bedrijfsuitje! Wat je kunt verwachten van deze supercar experience? Dat leggen we je hieronder uit!

Eenvoudig reserveren

Een kennismaking met de wereld van supercars was nog nooit zo makkelijk als bij Evenrijden. Kijk in de agenda wanneer we bij jou in de buurt zijn, kies een goede datum uit en boek snel, zodat je Lamborghini kunt rijden in Almere tegen scherpe prijzen! Wij zorgen er met deze supercar experience voor dat het voor iedereen mogelijk is om eens een rit in zo’n Lamborghini te ervaren. Uiteraard helpt een professionele rijinstructeur je om de Lambo alle power en kracht te laten zien die de wagen rijk is.

V10-motor met 610 pk

En over power en kracht gesproken: het is een gegeven dat deze Lamborghini over superpowers beschikt die je nog bij weinig andere auto’s zult hebben ervaren. Zoals al eerder geschreven beschikt de Lamborghini over een V10-motor met 610 pk en mede daardoor kan de wagen snelheden tot wel 324 kilometer per uur aantikken. Maar dat is nog niet alles: de Lamborghini beschikt over zeven versnellingen en heeft een startsnelheid waar je gerust ‘u’ tegen mag zeggen. Binnen 2,8 seconden gaat de wagen namelijk van nul naar liefst honderd kilometer per uur!

Natuurlijk moeten we tijdens het Lamborghini rijden wel aan de regels voldoen die de wet ons voorschrijft en hebben we ons te houden aan de voorwaarden van Evenrijden, maar verder is vrijwel alles mogelijk bij onze supercar experience. Om achter het stuur van de Lamborghini te kruipen dien je echter wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. Je bent ouder dan 18 jaar
  2. Je bent langer dan één jaar in het bezit van een rijbewijs

Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Niet getreurd, want je kunt evengoed deelnemen aan deze vette ervaring! Echter zit je dan zelf niet achter het stuur, maar in de bijrijdersstoel. Naast een professionele chauffeur zal je de ware kracht van deze Lamborghini dan alsnog met verve ontdekken!

Missie van Evenrijden

Je vraagt je vast af: waarom kan je bij Evenrijden tegen deze scherpe prijzen in zo’n auto rijden? Het antwoord daarop is heel simpel: al ons personeel is zelf gek van auto’s en weet dus hoe het voor iedere autoliefhebber is om ooit eens in zo’n supercar te rijden. Daarom doen we er dus alles aan om een glimlach op het gezicht van onze klanten te brengen; van onze werknemers bij de klantenservice tot aan onze instructeurs. Is jouw dag geslaagd na onze supercar experience? Dan is onze dag ook geslaagd!

Lamborghini rijden in Almere? Reserveer vandaag nog!

Hebben de eigenschappen van de Lamborghini jouw interesse gewekt en zou je er graag in willen rijden? Twijfel dan niet langer en boek jouw datum vandaag nog! We snappen het uiteraard als je eerst nog wat vragen hebt en daarom zijn wij op verschillende manieren bereikbaar voor jouw vragen. Je kunt gebruik maken van ons contactformulier, maar ook een telefoontje plegen naar 085-0607097 of een mailtje sturen naar info@evenrijden.nl.

Menu