Lamborghini rijden Amsterdam

Leef je droom: Lamborghini rijden in Amsterdam met Evenrijden!

Heb je er altijd wel eens van gedroomd om met een Lamborghini te rijden door Amsterdam? Dan hebben wij van Evenrijden goed nieuws voor je! Wij maken jouw dromen graag waar en daarom is het bij ons mogelijk om zelf in een Lamborghini te rijden. Ontdek de superpowers die deze wagen rijk is en leef je droom door achter het stuur van deze Lambo plaats te nemen. Wil je weten hoe Lamborghini rijden in Amsterdam precies in zijn werk gaat? Lees dan snel verder en wie weet rij jij straks in jouw droomauto!

Verwezenlijk je droom voor een prikkie

Er zijn allerlei redenen om eens met een Lamborghini te rijden in Amsterdam. Ons doel is namelijk dat iedereen zijn droom kan verwezenlijken en zodoende werken wij dan ook met scherpe tarieven. Om die reden kan je het rijden in een Lamborghini wellicht cadeau doen aan een vriend of kan dit een origineel en vet idee zijn voor een groeps- of misschien wel bedrijfsuitje.

Maar uiteraard kan je het jezelf ook cadeau doen als je er altijd al van hebt gedroomd om eens in een Lamborghini te rijden, maar je het toch net even te duur vind om er zelf eentje aan te schaffen. Via Evenrijden kan iedereen zodoende alsnog op betaalbare wijze kennismaken met de wereld van supercars.

Snelheden tot wel 324 kilometer per uur

En bij deze Lamborghini kunnen we met recht spreken van een supercar. Deze wagen kent namelijk snelheden tot wel 324 kilometer per uur en dat heeft het te danken aan een aantal krachtige eigenschappen. De Lamborghini beschikt over een V10-motor met 610 pk en gaat binnen 2,8 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Zeven versnellingen en twee zitplaatsen maken het rijden van een Lamborghini tot een ervaring die je jouw leven lang niet meer vergeet.

Evenrijden staat voor alles open!

Lamborghini rijden in Amsterdam met Evenrijden? Dan is het goed om te weten dat we in principe voor alles open staan, zolang we ons maar aan de wet en de Evenrijden-voorwaarden houden. Wel zijn er twee vereisten waar je aan dient te voldoen wanneer je wilt plaatsnemen achter het stuur van onze Lambo.

Je dient namelijk langer dan één jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en daarnaast moet je ouder zijn dan 18 jaar om de Lamborghini te besturen. Uiteraard hebben we ook een oplossing voor je als je niet aan deze vereisten voldoet. In dat geval kan je namelijk mee als bijrijder met één van onze professionele chauffeurs en ervaar je alsnog hoe uniek het is om een rondje mee te rijden in een Lamborghini! Deze chauffeur kent deze auto tot in de detail en dus zal het je aan niets ontbreken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe je er dan precies voor kunt zorgen dat je binnenkort met een Lamborghini kunt rijden in Amsterdam? Dat gaat snel en gemakkelijk!

  1. Check in onze agenda of we binnenkort bij jou in de buurt zijn
  2. Kies de datum uit die het best voor jou – en natuurlijk eventueel voor jouw gezelschap – past
  3. Vul de gegevens in en boeken maar!

Lamborghini rijden in Amsterdam? Boek vandaag nog!

Wil je ook genieten van een betaalbare kennismaking met de wereld van supercars? En lijkt het jou tof om in zo’n dikke wagen door Amsterdam te rijden? Wacht dan niet te lang en boek snel voor een vette ervaring die je jouw leven lang niet meer zult vergeten. Nog vragen? Schroom dan niet om telefonisch (085-0607097) of per mail (info@evenrijden.nl) contact met ons op te nemen en wie weet rij je binnenkort wel in onze dikke Lamborghini!

Menu