Lamborghini rijden cadeau

Zelf rijden in een Lamborghini; wie wil dat nou niet?

Voor vrijwel iedere autoliefhebber zal rijden in een Lamborghini als muziek in de oren klinken. Van een Huracán tot een Aventador; zelf rijden in een Lamborghini is een belevenis die veel mensen op hun bucketlist hebben staan. Evenrijden.nl kan ervoor zorgen dat deze belevenis van jouw bucketlist kan worden afgestreept, want bij ons kan je Lamborghini rijden cadeau geven. Dat kan je doen aan jouw geliefde of misschien wel je beste maat, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf te rijden in een Lamborghini. Tegen een voordelige prijs laten wij jouw droom maar al te graag in vervulling gaan.

Te gekke ervaring tegen betaalbare prijzen

Met topsnelheden tot ruim boven de 300 kilometer per uur is het rijden in een Lamborghini voor iedereen een te gekke ervaring. Zeven versnellingen, vierwielaandrijving en een V10 motor zorgen ervoor dat je een rit maakt die je nog nooit eerder hebt beleefd. En dat niet alleen, want naast de fantastische binnenkant is de buitenkant van de wagen ook om over naar huis te schrijven. Voel je een echte koning wanneer je met deze supercar over de wegen scheurt en snelheden aan kunt tikken die je met jouw eigen auto – waarschijnlijk – nog niet eerder hebt bereikt. Bij Evenrijden.nl kan het allemaal, zolang we ons maar aan de regels van de wet houden.

Voorwaarden voor het rijden in een Lamborghini

Om die reden is het dan ook goed om te weten dat zelf rijden in een Lamborghini vanzelfsprekend niet mogelijk is wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Daarnaast vragen we of je in ieder geval één jaar lang in het bezit bent van een rijbewijs. Is dat niet het geval? Dan is het evengoed mogelijk om te rijden in een Lamborghini. Echter ga je dan met één van onze opgeleide chauffeurs mee als copiloot in plaats van dat je zelf achter het stuur plaatsneemt. Zo bieden we je evengoed een te gekke kennismaking aan met de wereld van supercars.

 

Wil je Lamborgini rijden niet cadeau doen, maar om een andere reden een rit maken in één van onze auto’s? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Zelf rijden in een Lamborghini is bijvoorbeeld een heel origineel idee voor een bedrijfsuitje. Maak tijdens dit toffe bedrijfsuitje gebruik van de scherpe tarieven en geniet van een betaalbaar uitje waar het personeel het nog lang over zal hebben. Ook bijvoorbeeld een familiedag is een leuke reden om eens in een Lamborghini te stappen, evenals een kinderfeestje. Tijdens deze supercar experience kunnen de kinderen een rondje mee als copiloot en uiteraard is er tijd genoeg om met de auto op de foto te gaan.v

Lamborghini rijden cadeau geven met Evenrijden.nl

Met Evenrijden.nl willen wij zelf rijden in een Lamborghini voor iedereen mogelijk maken. Omdat er oneindig veel autoliefhebbers zijn en deze niet allemaal in staat zijn om zelf één van deze supercars aan te schaffen, willen wij met Evenrijden.nl het onmogelijke mogelijk maken. Dit met als doel om onze klanten te laten stralen wanneer zij Lamborghini rijden cadeau krijgen of geven. Al ons personeel, van de klantenservicemedewerkers tot aan de chauffeurs, doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met het rijden in een Lamborghini iets beleeft dat je nooit meer zult vergeten.

Rijden in een Lamborghini? Boek jouw datum en beleef de dag van jouw leven!

Wil je ook zelf rijden in een Lamborghini? Of wil je Lamborghini rijden cadeau doen aan iemand die je het gunt? Bekijk dan de agenda, onderzoek wanneer we bij jou in de buurt zijn en prik een datum! Kies je ervoor om 20 minuten te rijden in een Lamborghini of ga je voor Lamborghini rijden 1 uur Neem dan telefonisch (06-87994025) of via ons contactformulier contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wie weet rijden jij en/of jouw vrienden dan binnenkort wel in een echte Lamborghini!

Menu