Lamborghini rijden Hilversum

Lamborghini rijden in Hilversum? Dat kan vanaf nu!

Wie droomt er nou niet van om ooit eens een keertje met een Lamborghini te rijden door Hilversum? Waar het normaal gesproken altijd slechts bij een droom bleef, kan het nu ook nog eens werkelijkheid worden! Met Evenrijden kan iedereen namelijk voor een relatief scherpe prijs in een dikke Lamborghini rijden door Hilversum. Je kunt het bijvoorbeeld cadeau geven aan je vriend, maar het is ook een toffe ervaring om eens te proberen tijdens een bedrijfsuitje. Origineler wordt het niet en dus zal er nog lang over worden nagepraat.

Snelheden waar je ‘u’ tegen zegt

Als we het hebben over Lamborghini rijden in Hilversum, dan bedoelen we natuurlijk niet zomaar een Lamborghini. Deze Lamborghini kan een topsnelheid van maar liefst 324 kilometer per uur bereiken en gaat in minder dan drie seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Dat heeft de wagen mede te danken aan de V10-motor met 610 pk waarover hij beschikt. Met twee zitplaatsen, zodat je deze onvergetelijke rit niet in je eentje hoeft te ervaren, en zeven versnellingen is dit een auto die je jouw hele leven lang niet meer zult vergeten.

Niets moet, alles mag

Goed om te weten is dat alles mogelijk is wanneer je een rondje wilt rijden in Hilversum met Evenrijden. Niets is te gek, zolang we ons maar aan de wet en de Evenrijden-voorwaarden houden. En dit allemaal voor een scherpe prijs, zodat iedereen voor een betaalbare kennismaking met de wereld van supercars kan gaan.

Wel heeft Evenrijden twee vereisten voor degenen die de Lamborghini zelf willen besturen. Als eerste moet je ouder zijn dan 18 jaar en daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs dat langer dan een jaar geldig is. Echter kan je ook in een Lamborghini rijden in Hilversum als je niet aan de hiervoor genoemde vereisten voldoet. Dan kan je namelijk als copiloot mee met één van onze professionele chauffeurs en ontdek je alsnog alle superpower die deze vette Lambo rijk is.

Lamborghini rijden in Hilversum; in een paar klikken geregeld!

Lamborghini rijden in Hilversum was nog nooit zo makkelijk als bij Evenrijden. Je hoeft slechts een paar stappen te volgen en voor je het weet rijd je rond als een echte baas in een ultradikke Lamborghini. Neem daarvoor een kijkje in de agenda en bekijk wanneer we bij jou in de buurt zijn. Daarna hoef je alleen nog maar de datum te prikken die jou het beste uit komt en het reserveren kan beginnen. Vul daarvoor jouw gegevens in en je kunt boeken. Vanaf dat moment is het wachten op de dag dat deze magische ervaring plaats gaat vinden!

Bij Evenrijden kan je niet enkel Lamborghini rijden in Hilversum; de wagen is voor meer gelegenheden te boeken. Omdat supercars populair zijn bij kinderen bieden we je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren met de Lamborghini als het middelpunt. Hierbij kunnen alle kinderen plaatsnemen in de wagen en een rondje meerijden als copiloot, maar uiteraard is er ook een moment om foto’s in en rond de auto te maken. Wil je de Lamborghini gebruiken voor in jouw videoclip of voor een fotoshoot? Zelfs dat is mogelijk bij Evenrijden!

Laat jouw droom uitkomen met Lamborghini rijden in Hilversum!

Kan jij ook niet langer wachten om in een Lamborghini te rijden in Hilversum? Reserveer dan vandaag nog jouw datum en verheug je op de tofste rit van je leven! Heb je eerst nog vragen? Dan kan je vanzelfsprekend contact met ons opnemen en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Een experience cadeau doen? Hier kan je een cadeaubon van Evenrijden vinden!

Menu