Lamborghini rijden in Den Bosch

Rondrijden in een wagen met een heel fraai uiterlijk en een topsnelheid van liefst 324 kilometer per uur. Wie wil dat nou niet? Ondanks dat het voor veel mensen een absolute droom zal zijn, is het niet aannemelijk dat je dat ooit wel eens gedaan zult hebben. Maar daar kan nu verandering in komen! Evenrijden zorgt er namelijk voor dat iedereen die dat wilt, Lamborghini kan rijden in Den Bosch. Lees snel verder om er achter te komen hoe dat dan precies in zijn werk gaat.

Evenrijden laat dromen uitkomen tegen scherpe tarieven

Je zult het vast wel eens op het internet – of misschien zelfs wel in het echt – hebben gezien: autofreaks die rondrijden in een Lamborghini en alle powers gebruiken die de wagen rijk is. Voor iedere autoliefhebber is dat natuurlijk een ultieme droom en die droom kan werkelijkheid worden bij Evenrijden. Wij zorgen ervoor dat jij Lamborghini kunt rijden in Den Bosch en dan niet voor de hoge prijzen die je normaal voor zo’n supercar betaalt, maar tegen scherpe tarieven. Zo willen wij er voor zorgen dat iedereen die een keertje in een Lamborghini wilt rijden zijn of haar droom ook daadwerkelijk kan verwezenlijken.

Lamborghini rijden in Den Bosch? Spektakel gegarandeerd!

En dat je wel een keertje in zo’n Lamborghini wilt rijden snappen we volledig. Naast de al eerder genoemde topsnelheid van 324 kilometer per uur heeft de Lamborghini namelijk nog een aantal kenmerken waar je ‘u’ tegen zegt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de V10 motor met 610 pk en de vierwielaandrijving? Bovendien beschikt de Lambo over liefst zeven versnellingen en gaat deze wagen van nul naar honderd kilometer per uur in slechts 2,8 seconden!

Er zijn genoeg redenen om eens een keer een Lamborghini te gaan rijden in Den Bosch. Je kunt bijvoorbeeld een personeelsuitje organiseren of met je vrienden op stap gaan. Het is origineel, betaalbaar en er wordt nog jaren over gepraat. Bovendien is vrijwel alles mogelijk bij Evenrijden. Zolang we ons aan de wet houden en voldoen aan de Evenrijden-voorwaarden kunnen we alles doen wat je maar wilt. Kleine kanttekening: de vereisten om achter het stuur plaats te nemen zijn wel dat je ouder bent dan achttien jaar en minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs.

Professionele instructeurs

Voldoe je niet aan bovenstaande voorwaarden? Geen probleem, want ook dan kan je gerust een rondje rijden in onze vette Lamborghini. In dat geval ga je mee als bijrijder met één van onze ervaren chauffeurs en geniet je alsnog van alle krachten die de Lamborghini met zich meebrengt. Sowieso is het goed om te weten dat er altijd een professional meegaat om alles in goede banen te leiden. Zo zorgen we ervoor dat je tijdens de rit echt kennismaakt met de krachten van de Lamborghini en bovendien staat veiligheid zeer hoog in het vaandel bij ons.

Leg jouw favoriete datum vast en reserveer snel!

Lamborghini rijden in Den Bosch is heel simpel. Ga naar de agenda, kijk wanneer we bij jou in de buurt zijn, zoek jouw favoriete datum uit en dan hoef je slechts nog te boeken! Dus wacht niet te lang met reserveren en geniet van een unieke ervaring in een Lamborghini die je jouw leven lang niet meer vergeet. Heb je nog vragen over onze diensten en wat we voor je kunnen betekenen? Dan kan je altijd gebruik maken van ons contactformulier. Uiteraard ben je ook vrij om ons te bellen via 085-0607097 of een mailtje te sturen naar info@evenrijden.nl. Hopelijk toveren we dan ook bij jou een glimlach op het gezicht!

Menu