Lamborghini rijden in Utrecht

Rijden in een Lamborghini is voor veel autoliefhebbers iets dat hoog op de bucketlist staat. Het is nu eenmaal niet iets dat je dagelijks doet en wanneer je in zo’n dure wagen rijdt heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Toch is het niet zo makkelijk om die droom na te jagen van het rijden in een Lamborghini, want die wagens zijn dusdanig prijzig dat maar een enkeling erin slaagt om zo’n supercar aan te schaffen. Daarom heeft Evenrijden iets bedacht waardoor je toch nog in een Lamborghini kunt rijden in Utrecht. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Evenrijden zorgt ervoor dat iedereen die dat heel graag wil, Lamborghini kan rijden in Utrecht. Omdat wij het belangrijk vinden om een lach bij de mensen op het gezicht te brengen, kan je bij ons tegen scherpe tarieven in een echte Lambo rijden. Dit kan je doen tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een uitje met je vrienden, maar je zou het ook cadeau kunnen geven aan iemand die gek is op sportwagens. En wil je gewoon zelf graag een keertje in een Lamborghini rijden? Dan kan dat natuurlijk ook.

Topsnelheid van 324 kilometer per uur

In ieder geval kunnen we je garanderen dat Lamborghini rijden in Utrecht een unieke ervaring is die je nooit meer vergeet. De wagen bereikt een topsnelheid van boven de 300 kilometer per uur en gaat in slechts 2,8 seconden van nul naar honderd kilometer per uur! Uiteraard zit er tijdens het rijden een professionele instructeur bij die je al de superpower van de Lamborghini laat ontdekken. Want die topsnelheid van 324 kilometer per uur komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De Lamborghini beschikt namelijk over vierwielaandrijving, een V10 motor met 610 pk en liefst zeven versnellingen!

Van alles mogelijk

Bij Evenrijden is er veel mogelijk, zolang we ons maar aan de wet en de Evenrijden-voorwaarden houden. Daarnaast zijn er wel enkele vereisten om rekening mee te houden. Je kunt pas rijden in een Lamborghini wanneer je ouder bent dan 18 jaar en daarnaast willen we ook dat je minimaal één jaar in het bezit bent van een rijbewijs. Ben je jonger dan 18 jaar of heb je minder dan één jaar je rijbewijs? Dan kan je natuurlijk evengoed een rondje mee in de Lamborghini rijden in Utrecht. Samen met een daarvoor opgeleide chauffeur beleef je – weliswaar op de bijrijdersstoel – alsnog de rit van je leven!

Voor iedereen is het dus mogelijk om een rondje Lamborghini te rijden in Utrecht en dat is waar we het allemaal voor doen. Boeken is overigens heel simpel: kijk in onze agenda wanneer we bij jou in de buurt zijn, kies jouw datum en wie weet rij jij al heel snel in zo’n dikke Lamborghini. Hopelijk heb jij dan aan het einde van de dag een grote glimlach op je gezicht en wanneer jouw dag geslaagd is, is die van ons dat ook. Van de mensen bij de klantenservice tot onze instructeur; iedereen probeert er voor te zorgen dat Lamborghini rijden in Utrecht één van de meest toffe ervaringen uit jouw leven wordt!

Lamborghini rijden in Utrecht? Sla vandaag nog je slag!

Wil jij ook graag in een Lamborghini rijden in Utrecht met jouw personeel of met je vrienden? Of wil je het wellicht aan je naaste of misschien aan jezelf cadeau doen? Dat kan! Reserveer snel en als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 085-0607097, terwijl je ons per mail via info@evenrijden.nl kunt bereiken. We horen graag van je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Menu