Over ons

Even rijden laat jouw droom in vervulling gaan!

Bij EvenRijden.nl verzorgen we een rit in jouw droomauto. Het team staat voor je klaar en we doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Van onze vriendelijke klantenservicemedewerkers tot onze deskundige instructeurs en chauffeurs, wij doen het samen vóór en met jou. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de wettelijke kaders en EvenRijden.nl voorwaarden valt, kun je het bij EvenRijden.nl zo gek maken als je zelf wilt.

Ons team bestaat uitsluitend uit creatieve professionals die jou in het zonnetje willen zetten. We zijn er om jouw dag tot een succes te maken.

Onze experiences zijn in heel Nederland te boeken, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk voor meer informatie onze agenda.

Als kleine jongen, net als velen, droomde ik over het bezitten van een Supercar Ik heb hier hard voor gewerkt en onderzoek gedaan naar mijn mogelijkheden.
Nu ik een Supercar in mijn bezit heb, ben ik gaan nadenken hoe ik een bijdrage kan gaan leveren aan dromen vervullen van anderen. Zo is het idee ontstaan van de Supercar Experiences. Ik hoop jou met mijn verhaal te inspireren en je een mooie dag te bezorgen.

Yelgerro Deekman

Experience

Kruip achter het stuur van een luxe Supercar en geniet van een opwindende rit.
In deze perfecte introductie tot de wereld van Supercars kun je de krachten van de 610 pk vierwiel aangedreven v10 bewonderen.

Bedrijfsuitjes

Rijden met een supercar is de ideale en een hele originele ervaring om collega’s of relaties mee te verrassen. Ben je op zoek naar een spectaculair bedrijfsuitje? Dan is supercar rijden de ideale ervaring!

Neus Lamborghini Hurucan

Kinderfeestjes

De meeste kinderen zijn helemaal weg van mooie en snelle auto’s. Hoe stoer is het om een kinderfeestje te organiseren waarbij alle kinderen samen een rit mogen maken in onze nieuwe Lamborghini Huracan?

Menu