Supercar

Beleef een ultieme ervaring met het rijden in een supercar!

Heb je er ooit wel eens van gedroomd om mee te rijden in een supercar? En zie je het al helemaal zitten om zelf eens een supercar te besturen? Dan kan jouw droom vanaf nu werkelijkheid worden. Bij Evenrijden.nl bieden we jou de mogelijkheid om een supercar te huren of een supercar experience te volgen. Zo kan iedereen die het gaaf lijkt een keertje in zo’n supercar rijden, zonder er een enorme investering voor te hoeven doen.

Wat is er allemaal mogelijk?

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een cadeau voor jouw vriend, collega of familielid; er is van alles mogelijk wanneer je besluit om een supercar te huren. Zolang alles binnen de lijntjes – oftewel binnen de regels van de wet – past, vinden wij het helemaal goed. Het enige wat we van je vragen is om ouder te zijn dan 18 jaar en in het bezit te zijn van een rijbewijs dat langer dan één jaar geldig is.

Ben je jonger dan 18 jaar? Ook dan kan je natuurlijk een rondje in de supercar rijden. Echter kan je dan uiteraard de auto zelf niet besturen, maar je gaat mee als copiloot met één van onze opgeleide chauffeurs. Zo heb je toch maar even een rondje gereden in zo’n vette bak en kan je genieten van een ervaring om nooit meer te vergeten!

Een supercar experience als kinderfeestje

Wanneer jouw kind helemaal gek is op supercars, dan is een supercar experience een toffe optie tijdens het organiseren van het kinderfeestje. Samen met de ervaren chauffeur kunnen de maximaal 15 kinderen zich opmaken voor een 45 minuten durend avontuur met de supercar. Uiteraard rijden de kids een rondje mee met de chauffeur en is er voldoende tijd om foto’s achter het stuur van de supercar te maken. Zo wordt het een betaalbaar kinderfeestje, waar de kinderen evengoed nog lang bij stil zullen staan!

Voordelige kennismaking met supercars voor iedereen

Zodoende kan Evenrijden.nl voor iedereen zorgen voor een voordelige kennismaking met de wereld van supercars. Kruip achter het stuur van jouw favoriete supercar en geniet van een rit die je nog lang bij zal blijven. Met auto’s die snelheden aantikken tot wel 324 kilometer per uur is dit voor iedere autoliefhebber een dertig minuten durende rit die dromen in vervulling laat gaan. En dat tegen fraaie tarieven! Boek een datum via onze site, bespreek wat je precies wilt doen en voor je het weet rij je rond in een echte Lamborghini. Een supercar huren in Nederland was nog nooit zo makkelijk!

Alles voor een glimlach op het gezicht

Evenrijden.nl bestaat uit een team van professionals die als doel hebben om je de dag van je leven te bezorgen. Van onze klantenservicemedewerkers tot instructeurs; iedereen doet er alles aan om je te laten genieten van deze ultieme belevenis. Het is namelijk niet erg vanzelfsprekend om te kunnen rijden in één van de supercars en daarom geven we jullie graag een glimlach op het gezicht. Uiteraard willen we wel dat dit veilig gebeurt en zorgen we er te allen tijde voor dat er een rij-instructeur mee is. Zo komt iedereen weer veilig en wel terug van de supercar experience.

Wil je ook eens een supercar huren in Nederland? Boek snel bij Evenrijden.nl!

Wil jij zelf een keertje een supercar huren of wil je supercar rijden cadeau doen aan iemand die je het echt gunt? Neem dan vooral contact op met Evenrijden.nl. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar via 06-87994025 om je te informeren over de mogelijkheden. Boek snel een datum en wie weet rij jij dan binnenkort wel in zo’n supercar!

Menu