Tarieven

Een betaalbare kennismaking met de wereld van supercars

Kruip achter het stuur van een luxe Supercar en geniet van een opwindende rit.
In deze perfecte introductie tot de wereld van Supercars kun je de krachten van de 610 pk vierwiel aangedreven v10 bewonderen.
Een professionele rij-instructeur helpt je de ware kracht van de Supercar te ontdekken en zorgt ervoor dat je rit  veilig en gedenkwaardig is.

Een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Onze supercar experiences:

De meest unieke en betaalbare Supercar Experience van Nederland met de allernieuwste Lamborghini Huracán.

Bij EvenRijden.nl verzorgen we een rit in jouw droomauto. Het team staat voor je klaar en we doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Van onze vriendelijke klantenservicemedewerkers tot onze deskundige instructeurs en chauffeurs, wij doen het samen vóór en met jou. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de wettelijke kaders en EvenRijden.nl voorwaarden valt, kun je het bij ons zo gek maken als je zelf wilt.

Gold Xperience
59,-
  • - Ontvangst op locatie
  • - 10 min meerijden
  • - Fotomoment in en rond de auto
Diamond Xperience
299,-
  • - Ontvangst op locatie
  • - Uitleg en korte demonstratie
  • - 45 min zelf rijden
  • - Fotomoment in en rond de auto
  • - Video tijdens rijden

Supercar Experience

De meest unieke en betaalbare Supercar Experience van Nederland met de allernieuwste Lamborghini Huracan.

Prijs

Vanaf slechts €99,-

EvenRijden laat jouw droom in vervulling gaan

Bij EvenRijden.nl verzorgen we een rit in jouw droomauto. Het team staat voor je klaar en we doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de wettelijke kaders en EvenRijden.nl voorwaarden valt, kun je het bij ons zo gek maken als je zelf wilt.

Ons team bestaat uitsluitend uit creatieve professionals die jou in het zonnetje willen zetten. We zijn er om jouw dag tot een succes te maken.

Onze experiences zijn in heel Nederland te boeken, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk voor meer informatie onze agenda.

Menu